Pabrik borongan Barudak Murah Girl Sakola ransel Pikeun sakola primér

Pondok Description:

Size: 37x17x43cm Material: 100%polyester Structure: One big main pocket  one front zipper pocket Two side mesh pockets


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 500
  • Suplai Kamampuhan: 200,000 / PCS
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ukuran: 37x17x43cm

    Bahan: 100% poliéster

    Struktur:
    Hiji saku utama badag 

    salah hareup kantong seleting
    Dua sisi bolong kantong

    HTB1Tv23boz.BuNjt_bXq6AQmpXaG.jpg_.webp


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali